Пробиотик с натурално масло и лист от роза Дамасцена Хепатобион▸Оригинални български закваски и натурални пробиотици и пробиотични комбинации▸Лактина ООД
Пробиотик с натурално масло и лист от роза Дамасцена Хепатобион▸Оригинални български закваски и натурални пробиотици и пробиотични комбинации▸Лактина ООДПробиотик с натурално масло и лист от роза Дамасцена Хепатобион▸Оригинални български закваски и натурални пробиотици и пробиотични комбинации▸Лактина ООД

Пробиотик с натурално масло и лист от роза Дамасцена Хепатобион

14.40лв.
Добави в количка
Пробиотик с натурално масло и лист от роза Дамасцена

Предназначение:
• Подпомага физиологичните функции на стомашно-чревния тракт и черния дроб;
• Подобрява качеството на съня, подпомага имунната система и притежава антиоксиданти и антибактериални свойства;
• Действа благоприятно при простуда и кашлица;
• Действа благоприятно за окислението на липидите.


Състав: Натурален лист от българска роза дамасцена 150мг.

Пробиотичен състав: Lactobacillus bulgaricus, Lactobacillus helveticus, Lactobacillus casei, Bifidobacterium bifidum und Bifidobacterium infantis и малтодектрин.

Здравословен ефект: Спомага за нормалната функция на гастроинтестиналния тракт. Притежава протективно действие и поддържа нормалната функция на черния дроб. Подобрява качеството на съня, подпомага имунната система и притежава антиоксиданти и антибактериални свойства. Действа благоприятно при простуда и кашлица. Действа благоприятно за окислението на липидите.

Натуралният лист от българска роза проявява силни антиоксидантни свойства, благодарение на полифенолите, галева киселина, кверцитин, мерицетин, кемпфенол, включително и подтискане окислението на липидите (холестерола); антиспазмолитичен, успокояващ и подмладяващ ефект. Специално селекционираните щамове от състава на пробиотика, синергично с другите компоненти на продукта подпомагат и анализират физиологичните процеси с позитивен ефект за здравето на човека.

Препоръчителна дневна доза: 2-3 капсули дневно.

Начин на употреба: Подходящ за възрастни и деца над 5 години. Капсулата се приема с малко течност. Да не се превишава препоръчителната дневна доза. Странични действия не се наблюдават. Да се съхранява на сухо и тъмно място при температура под 20 градуса. Да не се използва след изтичане на срока на годност, посочен на опаковката.

Състав в капсула:
• Натурално розово масло 15 mg
• Натурален лист от българска роза 135 mg
• Пробиотик (живи лактобацили бифидобактерии в състава на пробиотика -> 500 милиона/капсула) 250 mg

Не съдържа генетично модифицирани съставки и консерванти. Хранителна добавка. Не е лекарствено средство. Не е заместител на хранене. След отваряне е препоръчително да се съхранява в хладилник.

Пробиотичната субстанция използвана в този продукт е от колекцията на Лактина ООД.

Контакти: Лактина ООД, ул. София 101, Банкя, България, тел: (359) 2 99 77 508.


Произведено в България.